100 αντίτυπα του βιβλίου «Το άσπρο βρεγμένο μαντήλι που μοιραστήκαμε» χάρισε η Τ/κ συγγραφέας Λεϊλά Κιράλπ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο

thumbnail

Αντιπροσωπεία του Γυναικείου Κινήματος ΠΟΓΟ, αποτελούμενη από τη Γενική και Οργανωτική Γραμματέα καθώς και τις πέντε Επαρχιακές Γραμματείς της ΠΟΓΟ, μαζί με την Τουρκοκύπρια συγγραφέα Λεϊλά Κιράλπ, επισκέφθηκαν στις 23 Δεκεμβρίου 2010, τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Αροδαφνούσα.  Στόχος της επίσκεψης ήταν η επιθυμία της Λεϋλά  να δωρίσει  100 αντίτυπα του βιβλίου της «Το άσπρο βρεγμένο μαντήλι που μοιραστήκαμε», στον Αντικαρκινικό. Τα βιβλία θα πουληθούν προς €10 το ένα για ενίσχυση του Συνδέσμου.

Η Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου Μάρω Φτελλέ ευχαρίστησε την συγγραφέα και την ΠΟΓΟ που πάντα, όπως εξήγησε, βρίσκεται στο πλευρό του Συνδέσμου.

Η Γ.Γ. της ΠΟΓΟ Σκεύη Κουκουμά εξέφρασε την εκτίμηση της Οργάνωσης για το έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος και ανέφερε ότι η ΠΟΓΟ θα εξακολουθεί να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους.

Στη συνέχεια η Τουρκοκύπρια συγγραφέας ανέφερε το σκεπτικό με το οποίο έγραψε το βιβλίο της, που δεν είναι άλλο από την έκφραση της θέλησης για λύση και επανένωση του τόπου και του λαού μας.  Ανέφερε με συγκίνηση ότι ο καρκίνος δεν ξεχωρίζει αν είσαι ελληνοκύπριος ή τουρκοκύπριος για να τελειώσει με την πληροφόρηση ότι  ανάλογη δωρεά 100 βιβλίων έχει κάνει και σε ανάλογο σύνδεσμο στα κατεχόμενα.

Στη συνέχεια όλοι ξεναγήθηκαν από τον κ. Αντρέα Αθανασιάδη στην Αροδαφνούσα όπου η Λεϋλά δώρισε και από ένα βιβλίο στους ασθενείς.