Πραγματοποιήθηκε η 14η Επαρχιακή Συνέλευση της ΠΟΓΟ Λευκωσίας-Κερύνειας: Νέα Επαρχιακή Γραμματέας η Χρύσω Πολυκάρπου | 26.10.2015

thumbnail

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΤΚΑ-ΠΕΟ στη Λευκωσία η 14η Επαρχιακή Συνέλευση της ΠΟΓΟ Λευκωσίας-Κερύνειας, στην οποία συμμετείχαν γυναίκες από τα Τοπικά και Περιφερειακά Κινήματα της ΠΟΓΟ από όλη την επαρχία Λευκωσίας.

Στην Επαρχιακή Συνέλευση παρουσιάστηκε η Έκθεση Δράσης του Επαρχιακού Κινήματος από την τέως Επαρχιακή Γραμματέα, Άννα Νεοφύτου, την οποία το Επαρχιακό Συμβούλιο τίμησε, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για την ανεκτίμητη της προσφορά ως Επαρχιακή Γραμματέας τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά και ως επαγγελματικό στέλεχος του Γυναικείου Κινήματος ΠΟΓΟ για 35 χρόνια.

Ακολούθησε συζήτηση, στην οποία ακούστηκαν απόψεις, θέσεις και εισηγήσεις, καθώς και παρουσίαση Οικονομικής Έκθεσης. Η Επαρχιακή Συνέλευση προχώρησε σε εκλογή του νέου Επαρχιακού Συμβουλίου, το οποίο απαρτίζεται από τις: Προδρομούλα Αποστολίδου, Μαργαρίτα Γεωργίου, Σωτηρούλα Γιασεμή, Χρυστάλλα Καρόλου, Πόπη Κασάπη, Άντρη Κυπριανού, Στάλω Κωνσταντίνου, Ελένη Μωυσέως, Ελένη Παρτάκκη, Μαρία Πελεκάνου, Αρτεμούλα Πιερή και Αντιγόνη Χάσικου.

Η Επαρχιακή Συνέλευση εξέλεξε τη Χρύσω Πολυκάρπου στη θέση της Επαρχιακής Γραμματέως της ΠΟΓΟ Λευκωσίας-Κερύνειας. Η Χρύσω Πολυκάρπου είναι 55 χρονών, οικονομολόγος. Κατοικεί στο Στρόβολο και είναι δραστήριο στέλεχος του Λαϊκού Κινήματος. Είναι Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων, Μέλος Ε.Ε. Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας (ΠΟΠΟ) Λευκωσίας-Κερύνειας και Εκπρόσωπος Τύπου ΠΟΠΟ.