Μήνυμα αλληλεγγύης της ΠΟΓΟ προς το Πατριωτικό Μέτωπο Εργαζομένων Γυναικών της Τουρκίας

thumbnail

Το Γυναικείο Κίνημα της ΠΟΓΟ απέστειλε μήνυμα στο Πατριωτικό Μέτωπο Εργαζομένων Γυναικών της Τουρκίας εκφράζοντας τη συμπαράσταση του στις αγωνίστριες γυναίκες της Τουρκίας που παλεύουν ενάντια στην καταπίεση και την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

Στο μήνυμα εκφράζεται επίσης η αλληλεγγύη προς τις γυναίκες αλλά και γενικά στο λαό της Τουρκίας που αγωνίζονται ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της τουρκικής κυβέρνησης η οποία καταστρατηγεί τα δικαιώματα των εργαζομένων. Στο μήνυμα αναφέρεται ότι το Γυναικείο Κίνημα της ΠΟΓΟ καταδικάζει τις απαράδεκτες μεθόδους καταστολής των κινητοποιήσεων του τουρκικού λαού και τονίζουν ότι η άρση των περιορισμών στα δικαιώματα και ελευθερίες στην Τουρκία θα ανοίξει τον δρόμο για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας και πολιτικής ζωής και θα φέρουν κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη.

Το Πατριωτικό Μέτωπο Εργαζομένων Γυναικών Τουρκίας σε δικό του μήνυμα εξέφρασε τις ευχαριστίες του και τόνισε ότι η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση από όλο τον κόσμο τους δίνει δύναμη να αντισταθούν και να αγωνίζονται.

12.6.2013