Οι γυναίκες παρούσες στην αγωνιστική κινητοποίηση της 8ης Φεβρουαρίου 2014

thumbnail

Το Γυναικείο Κίνημα της ΠΟΓΟ καλεί όλες τις γυναίκες, εργαζόμενες, άνεργες, συνταξιούχους, μονογονείς, νέες, φοιτήτριες, νοικοκυρές, και γενικά όλο το γυναικείο πληθυσμό, που έχει χτυπηθεί αλύπητα από τις πολιτικές λιτότητας της κυβέρνησης και της Τρόικα, να δώσουμε μαζικά την παρουσία μας σε νέα κινητοποίηση, τo Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Η νέα κινητοποίηση διοργανώνεται από συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις με αφορμή την εδώ παρουσία των εκπροσώπων της Τρόικα για την αξιολόγηση της πορείας του κυπριακού μνημονίου και την επιβολή νέων απαράδεκτων μέτρων κατά του κυπριακού λαού.

Σ’ όλο αυτό το σκηνικό η κοινωνία αντιδρά και διεκδικεί! Δεν ανέχεται άλλο την πλήρη ευθυγράμμιση με τις πολιτικές της Τρόικα.

Όλες μαζί ξανά για να:

-Εκφράσουμε μαζικά και μαχητικά την αντίδραση και την αντίσταση μας σε όλα όσα αποφασίζονται και εφαρμόζονται για μας χωρίς εμάς.

-Ενώσουμε τη φωνή μας με άλλα οργανωμένα σύνολα και κοινωνικούς φορείς και να βροντοφωνάξουμε:

  • Πως δεν θα ανεχθούμε να συνεχίσουν να παίζουν με την αξιοπρέπεια και το μέλλον εμάς και των παιδιών μας.
  • Έξω και μακριά από τις λογικές της ανεργίας, της φτώχειας, της εκμετάλλευσης και της υποταγής

Ως γυναίκες της Κύπρου που συνεχίζουμε να υποφέρουμε από την κατοχή και διαίρεση της πατρίδας μας  αυτό που πρώτιστα μας ενδιαφέρει δεν είναι η ευημερία των αριθμών αλλά η ελευθερία, η αξιοπρέπεια και η ευημερία του τόπου και των οικογενειών μας.

Όλες παρούσες στο ραντεβού της 8ης του Φεβράρη!