Κάλεσμα για συμμετοχή γυναικών στη μεγάλη κινητοποίηση της 14ης του Δεκέμβρη 2013

thumbnail

Το Γυναικείο Κίνημα της ΠΟΓΟ καλεί όλες τις γυναίκες, εργαζόμενες, άνεργες, συνταξιούχους, μονογονείς, νέες, φοιτήτριες, νοικοκυρές, και όλες όσες ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, που έχουν χτυπηθεί αλύπητα από τις πολιτικές λιτότητας της κυβέρνησης και της Τρόϊκα να δώσουν μαζικά την παρουσία τους στη μεγάλη κινητοποίση της 14ης του Δεκέμβρη.

Όλες μαζί το Σάββατο 14 του Δεκέμβρη στις 10.00π.μ να ενώσουμε τη φωνή μας στη μεγάλη κινητοποίηση η οποία προγραμματίζεται από συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια πορεία προς το Προεδρικό.

Είναι η ώρα για να εκφράσουμε μαζικά και μαχητικά την αντίδραση και την αντίσταση μας σε όλα όσα αποφασίζονται και εφαρμόζονται για μας χωρίς εμάς.

Είναι η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας με άλλα οργανωμένα σύνολα και κοινωνικούς φορείς και να βροντοφωνάξουμε:

  • Πως δεν θα ανεχθούμε συνεχίσουν να παίζουν με την αξιοπρέπεια και το μέλλον εμάς και των παιδιών μας.
  • Έξω και μακριά από τις λογικές της φτώχειας, της εκμετάλλευσης και της υποταγής

Ως γυναίκες της Κύπρου που συνεχίζουμε να υποφέρουμε από την κατοχή και διαίρεση της πατρίδας μας  αυτό που πρώτιστα μας ενδιαφέρει δεν είναι η ευημερία των αριθμών αλλά η ελευθερία και ευημερία του τόπου και των οικογενειών μας.

Ζητούμε ψωμί και μόρφωση για τα παιδιά μας, στέγη για την οικογένεια μας, αξιοπρέπεια. Όλες παρούσες στο μεγάλο ραντεβού της 14ης του Δεκέμβρη!