Η 14η Επαρχιακή Συνέλευση της ΠΟΓΟ Λεμεσού εξέλεξε τη Βαλεντίνα Λοϊζίδου ως νέα Επαρχιακή Γραμματέα | 27.10.2015

thumbnail

Η 14η Επαρχιακή Συνέλευση ΠΟΓΟ Λεμεσού που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα Φιλίας ΠΕΟ Λεμεσού την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, στην παρουσία της Γ.Γ. του Κινήματος και μέλους του Πολιτικού Γραφείου ΑΚΕΛ Σκεύης Κουκουμά, εξέλεξε ομόφωνα μέσα από μυστική ψηφοφορία ως νέα Επαρχιακή Γραμματέα ΠΟΓΟ Λεμεσού την Βαλεντίνα Λοϊζίδου.

Η Βαλεντίνα Λοϊζίδου είναι 37 χρονών και απόφοιτος Ιστορίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Επαρχιακού Συμβουλίου της ΠΟΓΟ Λεμεσού από το 2006 και μέλος του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΟΓΟ. Είναι διευθυντικό στέλεχος ιδιωτικής εταιρίας στη Λεμεσό.

Με την εκλογή της η Β. Λοϊζίδου ευχαρίστησε την Επαρχιακή Συνέλευση για την τιμή και την εμπιστοσύνη που την έχουν περιβάλει με την θετική τους ψήφο και δεσμεύτηκε να αναλώσει όλες της τις δυνάμεις για την υπόθεση του Κινήματος της ΠΟΓΟ. Καταλήγοντας και εκτιμώντας ότι οι νέες συνθήκες επιβάλουν ακόμη περισσότερη κοινή προσπάθεια απ’ όλα τα στελέχη και μέλη του Κινήματος, έθεσε ως κύρια προτεραιότητα την πάρα πέρα ανάπτυξη της μαζικοποίησης και συλλογικότητας στη δράση.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Επαρχιακής Συνέλευσης ΠΟΓΟ Λεμεσού που πραγματοποιήθηκε κάτω από το σύνθημα: «Μαζί αγωνιζόμαστε για Ισότητα – Ανάπτυξη – Ειρήνη, Κόντρα στη Λιτότητα», έχει εκλεγεί και το νέο Επαρχιακό Συμβούλιο του Κινήματος.

Τα μέλη που απαρτίζουν το νέο Επαρχιακό Συμβούλιο ΠΟΓΟ Λεμεσού είναι: Βασιλείου Έλενα, Βασιλείου Σταυρούλα, Γεωργίου Ελένη, Γεωργίου Σοφία, Γρηγορίου Φαίδρα, Θεοδοσίου Μαρία, Νικολάου Μαίρη, Παπαϊωάννου Πέρσα, Παράσχου Χριστίνα, Πολυκάρπου Καίτη, Στεφάνου Άντρη, Στυλιανού Αθηνούλα, Τζιαουρή Νικολέτα, Χατζηαντώνη Χρυστάλλα.