Επισκέψεις της ΠΟΓΟ Αμμοχώστου με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς | 05.01.2015

thumbnail

Με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αντιπροσωπεία της ΠΟΓΟ Αμμοχώστου με επικεφαλής την Γ.Γ. της ΠΟΓΟ Σκεύη Κουκουμά και τα μέλη της ΠΟΓΟ Αμμοχώστου Μαρία Τσούκκα, Κίκα Δαμιανού, Έλενα Τζιοβάνη, Θάλεια Γιατρού και Λία Μουσουπέτρου, πραγματοποίησε διάφορες δραστηριότητες. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε την Παιδική Λέσχη του ΣΚΕ του προσφυγικού συνοικισμού Αγίων Αναργύρων, τον Εφηβικό Ξενώνα όπου φιλοξενούνται ασυνόδευτοι ανήλικοι, την Παιδική Στέγη Λάρνακας, όπου φιλοξενούνται παιδιά που βρίσκονται κάτω από την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας και την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η αντιπροσωπεία της ΠΟΓΟ μοίρασε δώρα στα παιδιά και συνομίλησε με τους αρμόδιους λειτουργούς για τη λειτουργία των προγραμμάτων αυτών καθώς και για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν.

Το Γυναικείο Κίνημα της ΠΟΓΟ θα ολοκληρώσει υπόμνημα με τα προβλήματα που διαπίστωσε κατά την διάρκεια των επισκέψεων και θα το προωθήσει στα αρμόδια Υπουργεία.