Γενική Συνέλευση των Τοπικών Κινημάτων Πέρα Χωριού-Νήσου-Συνοικισμού Πέρα Χωριού (16.10.2011)

thumbnail

Στα πλαίσια του 13ου Επαρχιακού Συνεδρίου της ΠΟΓΟ Λευκωσίας-Κερύνειας, με σύνθημα «ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16.10.11 Εκδήλωση-Γενική Συνέλευση των Τοπικών Κινημάτων Πέρα Χωριού-Νήσου-Συνοικισμού Πέρα Χωριού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν άντρες και γυναίκες, μεταξύ των οποίων και οι υποψήφιοι κοινοτάρχες και κοινοτικοί σύμβουλοι του ΑΚΕΛ στο Πέρα Χωριό και στη Νήσου. Προηγήθηκε πολιτική ενημέρωση από τον Άριστο Δαμιανού, Βουλευτή του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις, και ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση με ερωτήσεις και απόψεις από τους παρευρισκόμενους.

 Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ομιλία από την Άντρη Κυπριανού, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΟΓΟ, και συζήτηση σχετικά με το Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ Λευκωσίας-Κερύνειας, τους στόχους και καθήκοντα που τίθενται ενώπιον των στελεχών και φίλων του Κινήματος, την ανάγκη ενδυνάμωσης της Τοπικής δράσης και την εμπλοκή της ΠΟΓΟ σε όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παράλληλα δόθηκε από όλους τους παρευρισκομένους το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχιστεί και να ενδυναμωθεί η στήριξη της ΠΟΓΟ προς τον Πρόεδρο, την κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ, έτσι ώστε να συνεχιστεί το  σημαντικό έργο που γίνεται από το 2008, με ενότητα και νηφαλιότητα.