Σύνοδος Γενικού Συμβουλίου ΠΟΓΟ: Συστρατευόμαστε με το ΑΚΕΛ στη μάχη των βουλευτικών (19.2.2011)

thumbnail

Το Γενικό Συμβούλιο του Γυναικείου Κινήματος της ΠΟΓΟ, το οποίο συνήλθε σε τακτική του συνεδρία το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, εξετάζοντας το θέμα των βουλευτικών εκλογών, με πλήρη συναίσθηση ευθύνης, υψώνει φωνή, στέλνοντας δυνατά το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, αλλά κυρίως προς τις γυναίκες, ότι η ΠΟΓΟ δεν θα μείνει αμέτοχη  στις πολιτικές μάχες που δίνει η Αριστερά και το Λαϊκό Κίνημα.

Η ΠΟΓΟ και αυτή τη φορά συστρατεύεται με το ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις, πανέτοιμη για τη μεγάλη εκλογική μάχη των βουλευτικών εκλογών και με βασικό στόχο τη διατήρηση του ΑΚΕΛ στην πρωτοπορία του πολιτικού και κοινωνικού γίγνεσθαι στην Κύπρο.

Το Γενικό Συμβούλιο του κινήματος υπογραμμίζει τη σημαντικότητα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει τη συνέχιση των προσπαθειών επίλυσης του Κυπριακού, καθώς και τη συνέχιση του προοδευτικού εκσυγχρονισμού της κοινωνίας, μέσα από το προοδευτικό πρόγραμμα της κυβέρνησης.

Το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών θα καθορίσει με πόση αποτελεσματικότητα θα γίνουν οι χειρισμοί στο Κυπριακό και σε ποιο βαθμό θα υλοποιηθεί το προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως εκ τούτου η ΠΟΓΟ θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για να παραμείνει το ΑΚΕΛ πρωταγωνιστική δύναμη του τόπου.

Το Γυναικείο Κίνημα της ΠΟΓΟ καλεί τους εργαζόμενους, γυναίκες και άνδρες, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους, να μιλήσουν με τη ψήφο τους και να ενισχύσουν τη δύναμη που εγγυάται ότι – όσο κι αν ενοχλούνται τα κατεστημένα και τα συμφέροντα – το πιο προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης που κατατέθηκε ποτέ στην Κύπρο θα εφαρμοστεί πλήρως. Να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τη δύναμη που υπερασπίζεται και παλεύει για να διευρυνθούν όσα ο Λαός μας έχει κατακτήσει με αίμα και αγώνες.